fbpx

Blog

Το κείμενο αυτό αφορά τον ιδιώτη, ο οποίος προσπαθεί να επιλέξει κατασκευαστή και δεν έχει κανένα κριτήριο επιλογής. Θα προσπαθήσουμε χωρίς τεχνικές ορολογίες, να σας εξηγήσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε και ο ποιο μη ειδικός να καταλάβει τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξει κατά την επιλογή.

 

Ο κάθε ιδιώτης, ο οποίος προσπαθεί να ενημερωθεί από τον κατασκευαστή, βρίσκεται μπροστά σε μια κατάσταση, στην οποία ο κάθε κατασκευαστής, του εξηγεί τους δικούς του λόγους , που τον κάνουν να ξεχωρίζει από την αγορά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε τη πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή κουφωμάτων.

Καταρχήν στην ερώτηση ποια εταιρία να επιλέξετε, (Europa alumil etem κτλ κτλ), εμείς σας απαντάμε να επιλέξετε μια εταιρία, που να έχει επιλογές σε διάφορα μοντέλα, να ελέγχει τους κατασκευαστές, και το σημαντικότερο, να εξυπηρετεί και ιδιώτες με τεχνική υποστήριξη.

 

   Αφού επιλέξετε εταιρία, θα πρέπει να βρείτε και τον κατασκευαστή. Θα πρέπει να βρείτε έναν κατασκευαστή τον οποίον η ίδια η εταιρία να τον έχει ελέγξει και να τον έχει πιστοποιήσει. Επίσης υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο εάν ο κατασκευαστείς δουλεύει αποκλειστικά μια εταιρία. Εάν έχετε αγοράσει ένα αυτοκίνητο καινούριο, και του κάνετε τα service μόνος σας στο parking σας, ή το πάτε για service σε κάποιο συνοικιακό συνεργείο, προφανώς και δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τα πλεονεκτήματα σε όλα τα παραπάνω.

 

   Αφού έχετε βρει και 2-3 κατασκευαστές από τους οποίους θα πάρετε προσφορές, θα πρέπει μετά να συγκρίνετε τις προσφορές. Όταν λέμε να συγκρίνετε τις προσφορές, δεν εννοούμε την τιμή, Αλλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε κάθε κούφωμα που αναγράφεται στη προσφορά. Για παράδειγμα, έχετε παλαιά ξύλινα κουφώματα και θέλετε να βάλετε μια ενεργειακή δίφυλλη μπαλκονόπορτα με ρολό και σήτα, και έχετε πάρει προσφορά για κουφώματα Europa. Θα πρέπει λοιπόν να δείτε : ποιο μοντέλο είναι, η Europa διαθέτει 3 μοντέλα για ανοιγόμενα ενεργειακά, Europa A40, Europa 5500, prima 8500. Το ποιο πιθανό είναι εάν δεν έχετε αναφέρει στον κατασκευαστή ποια σειρά επιθυμείτε, να σας δώσει μια προσφορά με Prima 8500, επειδή η συγκεκριμένη είναι ποιο οικονομική και έτσι σε μια πρόχειρη σύγκριση, θα φανεί ποιο οικονομικός. Στη συνέχεια θα πρέπει να δείτε, το κούφωμα σας, τη μηχανισμούς έχει. Μπορεί να έχει 4 μεντεσέδες και ένα πόμολο για να κλείνει, μπορεί να αναγράφει μηχανισμός ανάκλησης, γενικά. Θεωρείτε δεδομένο (όπως το abs και οι αερόσακοι στα αυτοκίνητα) πως ανοιγόμενα κουφώματα, θα πρέπει να διαθέτουν περιμετρικούς μηχανισμούς. 

 

  Στη συνέχεια θα πρέπει να δείτε και ποιο ακριβός μοντέλο ρολό σας έχει υπολογίσει. Εκεί είναι ίσως το ποιο πολύπλοκο. Υπάρχουν κατασκευαστές που χρησιμοποιούν ρολά από άλλες εταιρίες, και απλά στη προσφορά γράφουν ρολό με ιμάντα, ή ρολό βαρέως τύπου. Υπάρχουν άλλοι που αγοράζουν από άλλες εταιρίες ρολά Europa. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις την εγγύηση του ρολό ή την δίνει ο κατασκευαστής που έχετε επιλέξει ή η εταιρία που κατασκευάζει το ρολό. Υπάρχει και η επιλογή το ρολό να το προμηθεύεται ο κατασκευαστής έτοιμο από την Europa Profil, έτσι με αυτόν τον τρόπο, την εγγύηση την έχει η ίδια η Europa Profil. !!! Στη προσφορά θα πρέπει να αναγράφει ποιο κουτί ρολού θα χρησιμοποιηθεί ( Europa 990 – Europa 950 – Europa 999) , δεν είναι δυνατόν σε ενεργειακά κουφώματα να τοποθετηθεί κουτί ρολού, που δεν είναι ενεργειακό. Και στη συνέχεια θα αναγράφει ποιο φυλαράκι ρολού θα χρησιμοποιηθεί, αντί να γράφουν γενικά βαρέως τύπου, η Europa διαθέτει τους κωδικούς, 9240-9238-9227-234 κτλ κτλ όλα αυτά είναι βαρέως τύπου. 

 

   Επόμενος έλεγχος είναι να δείτε τα κρύσταλλα, Φυσικά και είναι τα τζάμια όλα διπλά. Θα πρέπει να σας αναγράφει και τη τζάμια σας τοποθετεί. Ο όρος τζάμια 4 εποχών είναι επίσης λίγο αυθαίρετος. Θα πρέπει να αναγράφει το μοντέλο, το πάχος των κρυστάλλων και τη Ug έχει το τζάμι. Όσο ποιο μικρό νούμερο έχει, τόσο το καλύτερο . Ενα κρύσταλλο 4 χιλιοστά (το ένα τζάμι ενεργειακό) – 16 χιλιοστά κενό με argon – 5 χιλιοστά το άλλο τζάμι, έχει Ug=1 (ενεργειακό 4 εποχών). Και πάντα πρέπει να επιλέξετε τζάμια με διαφορετικό πάχος. Υπάρχουν διάφορα 'μοντέλα' στα ενεργειακά τζάμια, το κάθε ένα για διαφορετική χρήση.

 

   Σε αυτό το σημείο έχετε καταλάβει για ποιο λόγο υπάρχουν οι διαφορές στην τιμή, ανάμεσα στους κατασκευαστές που έχετε επιλέξει. Ένας ακόμα σημαντικός (ίσως ο ποιο σημαντικός) παράγοντας, είναι ο τρόπος που κατασκευάζει – συνδέει τα προφίλ αλουμινίου, ο κατασκευαστής. Τα κομμάτια που συνδέονται για να δημιουργήσουν το πλαίσιο αλουμινίου, μπορούν να συνδεθούν ή με γωνιές η οποίες βιδώνονται, ή με ένα μηχάνημα (γωνιάστρα), το οποίο με απλά λόγια, συμπιέζει και κολλάει τα δύο κομμάτια αλουμινίου. Τώρα ποια από τις 2 επιλογές είναι καλύτερη, ρωτήστε την ίδια την εταιρία (Europa alumil ετεμ κτλ. Κτλ).

 

  Τις ποιο πάνω προσφορές, εάν σας τις έχουν στείλει, χωρίς να έχετε επισκεφθεί το κατάστημά τους, καλό θα ήταν να το κάνετε και αυτό. Προσπαθήστε να επισκεφθείτε το κατασκευαστικό τους, και όχι την έκθεση. Συγκρίνεται τους χώρους. Ένας χώρος με οργάνωση, τάξη, είναι μια σαφής ένδειξη για την ποιότητα. Θα έχετε προσέξει πώς πολλές ιστοσελίδες στο internet, εστιάζουν κυρίως στην έκθεση που διαθέτει η κάθε εταιρία, και όχι στο κατασκευαστικό τους.Κάθε εταιρία, για παράδειγμα η Europa, παράγει δικά της λάστιχα, ρίξτε μια ματιά στο κατασκευαστικό του αλουμινά, ή ζητήστε του να σας δείξει τα λάστιχα που τοποθετεί, Οι κούτες από τα λάστιχα θα πρέπει να αναγράφουν το λογότυπο της Europa, εάν χρησιμοποιεί μηχανικές γωνιές, θα πρέπει επίσης οι κούτες από τις γωνιές να αναγράφουν το λογότυπο. Εάν δεν το αναγράφουν, τότε χρησιμοποιεί εξαρτήματα του εμπορίου.

 

 

Στο σημείο αυτό έχουμε συμπεριλάβει τις απαντήσεις στις ποιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μας κάνετε όταν μας καλείτε τηλεφωνικά. Είναι απορίες ΚΥΡΙΩΣ ιδιωτών, και για αυτό το λόγο έχουμε προσπαθήσει να συμπεριλάβουμε σε αυτό (και σε άλλα ακόμα) κείμενο, έτσι ώστε να γνωρίζετε από την αρχή τον τρόπο συνεργασίας μας, μαζί σας.

 

 • Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξω κατά την επιλογή κατασκευαστή ;

ρίξτε μια ματιά για τη σωστή επιλογή κατασκευαστή, κάνοντας κλικ εδώ.

 

 • Θέλω να μάθω πληροφορίες για την προσφορά που μου έχετε στείλει, τον τρόπο εξόφλησης, την εγγύηση που παρέχετε, και γενικά τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας σας.

Μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες εδώ...

 

 •  Έχω διαβάσει αρκετά άρθρα στο Ιντερνετ, και θεωρώ πως έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να κρίνω τη δουλειά σας.

 

Καταρχήν έχετε διαβάσει κάπου κάποιο δομημένο άρθρο, ή κάποια σχόλια από κάποιο forum, στο οποίο διάφορα άτομα, ανταλλάζουν απόψεις; Σε αυτό το forum είναι που σας έχουν ενημερώσει, πως υπάρχουν κινέζικα κουφώματα, κινέζικα τζάμια, τα λάστιχα είναι από διάφορα εργοστάσια με αποτέλεσμα να μυρίζουν άσχημα. Ο κουμπάρος της ξαδέλφης, της γνωστής σας, είχε βάλει αλουμίνια από έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο και δεν είχε τέτοια προβλήματα κτλ τκλ 😊 . Αυτό που λέμε σε όλους τους πελάτες μας, μην ακούτε ούτε εμάς. Μην ακούτε κανέναν κατασκευαστή αλουμινίου. Επισκεφθείτε τις επίσημες αντιπροσωπείες και προτιμήστε να μιλήσετε με τους τεχνικούς που θα βρείτε εκεί, και μην ασχολείστε με ότι γράφει ο κάθε ένας, σε διάφορα forum.

 

  

 • Τα τζάμια μου είναι ενεργειακά; Εάν δεν έχουν argon (αέριο) πως είναι ενεργειακά;

Όταν αναφερόμαστε σε τζάμια ενεργειακά, αναφερόμαστε στο ίδιο το κρύσταλλο, το οποίο μπορεί να είναι ενεργειακό (αυτό που γνωρίζουν αρκετοί ιδιώτες) 2 εποχών ή 4 εποχών. Η ονομασία 2 εποχών ή 4 εποχών δεν αναφέρεται στην ποιότητα του κρυστάλλου, αλλά στην ιδιότητα. Σε άλλο τμήμα της σελίδας μας, εξηγούμε την διαφορά. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί για 4 εποχών το planistar evo και για 2 εποχών το i-top. Σε όλα τα ενεργειακά κουφώματα που κατασκευάζουμε, όλα τα ενεργειακά κρύσταλλα διαθέτουν argon, (το οποίο φυσικά μετά από 4-7 χρόνια χάνεται. Σε απλά κουφώματα με τζάμια ενεργειακά, δεν δίνουμε τόσο έμφαση το argon, καθώς τα απλά κουφώματα, διαθέτουν διάκενο 10 χιλιοστά. Σε κάθε περίπτωση το argon, δεν έχει ιδιαίτερο κόστος (1€ / τμ).

 

 • Πως θα ξέρω αν τα κουφώματα που θα τοποθετηθούν θα είναι αυτά που παρήγγειλα ή κάποια άλλα της ιδίας εταιρίας μεταχειρισμένα ή καινούργια αλλά φθηνότερα;

  

Με το μόλις, ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση, μπορείτε να καλέσετε την ίδια την εταιρία Europa Profil, και να ζητήσετε να σας στείλουν τεχνικό δικό τους, για να ελέγξει, και να σας δώσει γραπτός, για το τι κουφώματα σας έχουν τοποθετήσει, εάν τα εξαρτήματα, σήτες και ρολά, είναι της εταιρίας τους, και εάν γενικά όλα έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιάγραφες που έχουν ορίσει. Μπορείτε να δείτε εδώ, ένα δείγμα της τεχνικής αναφοράς, που θα σας παραδώσει η Europa. Όσο για το εάν είναι μεταχειρισμένα ή όχι ….. είναι μια ερώτηση που μας έγινε. Δεν ξέρω εάν μπορεί κάποιος να τοποθετήσει κάπου τα κουφώματα, και στη συνέχεια να τα βγάλει και να τα βάλει σε άλλον πελάτη. Λογικά θα φανούν οι τρύπες που θα έχουν γίνει στη πρώτη τοποθέτηση, μπορεί στις ίδιες τρύπες να βάλει την βίδες σε εσάς, οπότε να μην δείτε τις τρύπες αφού τα έχει τοποθετήσει. Θα πρέπει να ταιριάζουν οι διαστάσεις, αλλά μπορεί να τύχει. Συνήθως μετά την εγκατάσταση ο πρώτος ιδιοκτήτης θα έχει  αφαιρέσει τις ταινίες από τα κουφώματα, άρα εάν τα βγάλει και τα φέρει σε εσάς, δεν θα έχουν ταινίες, (μπορεί να κολλήσει άλλες), θα πρέπει επάνω στα κρύσταλλα τα οποία έρχονται και αυτά με αυτοκόλλητα ce και επάνω σε αυτό θα αναγράφει το όνομα σας, (μπορεί να βάλει άλλα αυτοκόλλητα. Συμπέρασμα : δεν γνωρίζουμε ποιος συνάδελφος, θα είχε το επίπεδο και την τύχη, να ταιριάξει ολόκληρη δουλεία από κάποια άλλη και να ξανά τοποθετήσει, το ίδιο κούφωμα.

 

·         Θα ήθελα να μου δείχνατε μερικές δουλείες σας;

Μπορούμε να σας ξεναγήσουμε με το αμάξι σε περιοχές με έργα μας, ή να σας πούμε στη δικιά σας περιοχή που έχουμε κάνει έργα σας. Αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτό, πως θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την ποιότητα της δουλείας μας. Φυσικά δεν μπορούμε από τον κάθε ιδιώτη να του ζητήσουμε να μας ανοίξει το σπίτι του, για να δείτε τα κουφώματα του, αλλά ας θεωρήσουμε ότι τα βλέπετε από κοντά. Πως θα κρίνεται εάν η δουλειά μας είναι καλή; Σας απασχολεί μόνο να δείτε τα φάλτσα στις γωνίες των κουφωμάτων, εάν μπαίνει φως; Θα δείτε εάν τα λάστιχα ή οι μηχανισμοί είναι αυτοί που πρέπει; Θα δείτε εάν έχουν κατασκευαστεί με γωνιάστρα; Ένα έχουμε χρησιμοποιήσει αρμόκολα στα φάλτσα; Νομίζουμε ποιο λογικό, θα ήταν να επισκεφθείτε το κατασκευαστικό με το οποίο πρόκειται να συνεργαστείτε, να δείτε, εάν έχει (για αρχή) αρμόκολες στο εργοστάσιο του. Να δείτε τις κούτες από τα εξαρτήματα ένα αναγράφουν το λογότυπο της Europa, να δείτε εάν η παραγωγή λειτουργεί, ή περιμένει τη δικιά σας δουλειά για να αρχίσει η παραγωγή. Εάν μπείτε σε ένα κατασκευαστικό, στο οποίο δεν επικρατεί η οργάνωση, θα περιμένετε να δείτε την δουλειά του σε ένα τοποθετημένο κούφωμα, για να κρίνετε την ποιότητά του;

 

 • Θα ήθελα μια προσφορά για τα κουφώματα μου.

Μπορείτε να καλέσετε στο 2104827848 (εσωτερικό 1) να συνδεθείτε με την έκθεση μας. Πριν μας καλέσετε, εάν έχετε κάποιες απλές τυπικές διαστάσεις των κουφωμάτων σας, μπορούμε άμεσα να σας στείλουμε προσφορά με διάφορες επιλογές υπάρχουν. Τα ποιο συνηθισμένα κουφώματα είναι, το να έχετε παλαιά ξύλινα κουφώματα με παντζούρια ή με ρολά, άρα μπορούμε να σας δώσουμε άμεσα μια προσφορά, ή το να έχετε παλαιά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα στα οποία επίσης μπορούμε να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε μια προσφορά. Εάν έχετε ιδιαίτερα κουφώματα και θέλετε να έρθει από το χώρο σας κάποιος τεχνικός μας, καλέστε το 2104827848 (εσωτερικό 2) για να κανονίσετε ένα ραντεβού. Εάν έχετε καλέσει ήδη κάποιο συνάδελφο και έχετε ήδη μια προσφορά, μπορείτε να κρύψετε την επωνυμία και τις τιμές του συναδέλφου, και να μας στείλετε τη προσφορά με fax 2117703493 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.

 

 • Θα ήθελα κάποια επισκευή ή  Service

Μπορείτε να καλέσετε επίσης στο 2104827848 (εσωτερικό 3) για να συνδεθείτε με το ανάλογο τμήμα, και να σας ενημερώσουν για το κόστος και να κανονίσετε κάποια επίσκεψη στο χώρο σας. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, που χρησιμοποιούμε τηλεφωνικό κέντρο. Αυτός είναι, για να μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με το τμήμα που σας ενδιαφέρει. Εάν επιλέξετε να συνδεθείτε με την έκθεση (για παράδειγμα) δεν θα μπορούν να σας κλείσουν ραντεβού με τον τεχνικό. Επίσης στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αντιλαμβανόμαστε ότι εργάζεστε, αλλά δεν είναι δυνατών να έρθουμε για κάποια επισκευή, αφού σχολάσετε εσείς το απόγευμα. Διαθέτουμε προσωπικό, διαθέτουμε τμήμα service, μπορούν να αντιμετωπίσουν διάφορες καταστάσεις, αλλά το να εξυπηρετούν τους πάντες, μετά τις 6 το απόγευμα δεν είναι εφικτό. Κυρίως σε διαστήματα διακοπών, και ενώ μερικοί πελάτες μας, έχουν φορτώσει το αυτοκίνητο για να πάνε διακοπές, μας παίρνουν τηλέφωνο να πάμε εκείνη τη στιγμή, για μια πόρτα – παράθυρο, στο οποίο η κλειδαριά έχει χαλάει, και δεν μπορούν να κλείσουν το σπίτι. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό, σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορεί να λυθεί άμεσα. Όπως επίσης, σε σήτες πλησέ, με κορδονάκι, τελείως ξαφνικά, μέσα στο καλοκαίρι, χαλάνε όλες ταυτόχρονα, και μας φωνάζετε για επισκευή, και μας προσδιορίζετε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για τις εργασίες.

  

 •  Πού βρίσκετε η τοποθεσία σας;

Βρείτε μας στο χάρτη εδώ.

 

 • Πόσο στοιχίζει μια μία μπαλκονόπορτα;

Αμέσως μετά από την ερώτηση αυτή έρχεται μια παύση, J και προφανώς περιμένετε μια απάντηση από εμάς. Μπορεί να σας πούμε 300€ και να ολοκληρωθεί ο διάλογος μας στο σημείο αυτό. Τώρα για το τι πόρτα θέλατε ή τη πόρτα αφορά η τιμή μας, ίσος να μην ενδιαφέρει κανέναν. Καλό θα ήταν λοιπόν εάν μας καλείτε να μας κάνετε την ποιο πάνω ερώτηση, να γνωρίζετε... ανοιγόμενη ή συρόμενη;  Με ρολό ή όχι; Τι ρολό; Απλά η ενεργειακά; Χρώμα; Και το σημαντικότερο μια τυπική διάσταση. Επίσης, ένα παράθυρο για λουτρό, μαζί και με κάθετη σήτα, και την τοποθέτηση, στοιχίζει 250€ + φπα. Επειδή η τιμή είναι εξωπραγματική για αρκετούς ιδιώτες, έχουμε την δυνατότητα, αν αγοράσετε το παράθυρο από οπουδήποτε, και να στείλουμε εμείς το συνεργείο μας, να σας το τοποθετήσει, δωρεάν. (Περιοχή Αθήνα). Αρκεί να έχετε βγάλει το παλαιό παράθυρο, ( ή υαλότουβλο),Το πρόβλημα δημιουργείτε στη συνέχεια, που θα θεωρείτε πως έχουμε εμείς την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του συγκεκριμένου παραθύρου.

       ·         Γιατί η έκπτωση που μου έχετε κάνει στη προσφορά, δεν ισχύει εάν συνεργαστούμε στα πλαίσια του προγράμματος εξοικονομώ; Γιατί να ισχύουν 2 τιμές;

Πολύ εύστοχη η ερώτηση αυτή, με πολύ εύκολη απάντηση. Θα επιλέξετε έναν μηχανικό για να αναλάβει τη μελέτη για το εξοικονομώ. Επειδή μπορεί ο μηχανικός, θα καταθέσει τα τιμολόγια μετά από 3-4 μήνες, επειδή μπορεί κάποιο άλλο συνεργείο, που εμπλέκεται με το εξοικονομώ, να σας δώσει τα τιμολόγια μετά από 2-3 μήνες, και επειδή γενικά κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί, πως η εξόφληση του έργου δεν θα γίνει πριν από 8-9 μήνες, αφού εγκαταστήσουμε τα κουφώματα, για αυτό το λόγο και υπάρχει αυτή η επιβάρυνση. Φυσικά μπορείτε, να μας κάνετε την εξόφληση με την τιμή τις έκπτωσης, και όταν καταβληθεί το ποσό, να σας επιστρέψουμε τη διαφορά. Η ιστορία έχει δείξει, πώς ένα τεχνικό γραφείο, ένας μηχανικός, ο οποίος είναι καλός στη δουλειά του, και έχει δουλεία, δεν θα ασχοληθεί με το εξοικονομώ, επειδή απλά δεν προλαβαίνει. Η εμπειρία μας ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, μας έχει δείξει ότι ένα ποσοστό 95% των μηχανικών που ασχολούνται με το εξοικονομώ, καθυστερούν όλες τις πληρωμές, επειδή ο φάκελος που καταθέτουν είναι ελλιπής.

 

  

 

 • Κάνω στο σπίτι μια ανακαίνιση, και πρέπει μέχρι την Παρασκευή να έχω αντικαταστήσει και τα κουφώματα .

 

Στο σημείο αυτό, ψάχνουμε να δούμε, ποιος μας κάνει τηλεφωνική φάρσα. Σε καμία περίπτωση, δεν έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε κουφώματα (ΑΚΟΜΑ και ένα παράθυρο λουτρού) σε 3 μέρες.

  

 • Ποιο είναι το e-mail σας ή το fax;

Το email μας είναι info@spatharakis.gr ναι και όμως, είναι με λατινικούς χαρακτήρες και ή με κεφαλαία ή με μικρά είναι το ίδιο !!!!! και το fax είναι 2117703493

 

 • Θα ήθελα μια προσφορά σε PVC;

Εάν δείτε τη σελίδα μας, παντού γράφει κουφώματα αλουμινίου Europa. Δεν έχουμε ούτε πόρτες ξύλινες, ούτε pvc, ούτε ντουζιέρες.

 

 • Θα ήθελα να περάσει κάποιος από τον χώρο μου, για να μου προτείνει λύσεις.

Φυσικά μπορείτε να μας καλέσετε και να κλείσουμε ένα ραντεβού, για να στείλουμε από εκεί έναν τεχνικό μας. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να έχει μαζί του δείγματα με κουφώματα αλουμινίου.

 

 

 

 

 

 

 

Τα κουφώματα τα χωρίζουμε σε ενεργειακά και σε απλά κουφώματα. Με τον όρο απλά (ψυχρά κουφώματα), εννοούμε τα κουφώματα αυτά, τα οποία είναι κατασκευασμένα σειρά κουφωμάτων η οποία δεν έχει θερμοδιακοπή. Δηλαδή το προφίλ αποτελείτε μόνο από κράμα αλουμινίου. Σε αντίθεση με τα ενεργειακά κουφώματα, στα οποία το προφίλ, έχει ένα ακόμα υλικό, το οποίο προσφέρει καλύτερη μόνωση. Δεν επιτρέπει δηλαδή, την εξωτερική θερμοκρασία της επιφάνειας του αλουμινίου, να μεταφερθεί εσωτερικά.

Άρα έχουμε ενεργειακές σειρές αλουμινίου Europa 6000 – 5500 – 8500 -8000 και τις απλές σειρές Europa 100 – 2000 -800 – 5000 -850. Σε όλες τις σειρές μπορούμε να βάλουμε ενεργειακά κρύσταλλα. Φυσικά στις ενεργειακές σειρές επιβάλετε να τοποθετηθούν και ενεργειακά κρύσταλλα, αλλά μπορούμε να τα τοποθετήσουμε και σε απλές σειρές.

Κάθε εταιρία κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, που σέβεται τον εαυτό της, συνηθίζει να αναφέρει γενικότερα, τα σημεία αυτά στα οποία την κάνουν να ξεχωρίζει από της άλλες. Αρκετοί λοιπόν αναφέρουν σας πλεονεκτήματα που διαθέτουν :

 • Το γεγονός ότι χρησιμοποιούν αφρώδη λάστιχα
 • Ότι έχουν την δυνατότητα να τοποθετούν περιμετρικό μηχανισμό,
 • Ότι έχουν ανακαλύψει τον τρόπο να βάζουν πηχάκια με φάλτσο
 • Τοποθετούν inox στους οδηγούς των συρόμενων κουφωμάτων,
 • Στους οδηγούς των ρολών τοποθετούν φτερό,
 • Και το χειρότερο από όλα… διαφημίζουν πώς βάζουν αρμόκολα σε όλα τα φάλτσα….

Η εταιρία μας όλα τα παραπάνω σχεδόν πότε δεν τα διαφήμισε σαν δυνατότητες της εταιρίας, επειδή τα θεωρούμε αυτονόητα. Όπως και τη αποξήλωση και τακτοποίηση σε όλα τα μερεμέτια, μετά το πέρας της τοποθέτησης των νέων κουφωμάτων. Η εταιρία μας, ακόμα και αυτούς τους δύσκολους καιρούς, συνεχίζει στην προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονων μηχανημάτων, για την παραγωγή των ποιο ποιοτικών κουφωμάτων στην Ελληνική αγορά. Εγκαταστήσαμε μια εντελώς καινούρια γωνιάστρα Pressta 5000. Η εταιρία μας κάνει ένα βήμα ποιο μακριά και καθιερώνει τη διαδικασίας της γωνιάστρας σε όλες τις κατασκευές κουφωμάτων. (Europa 5000 – Europa 5500 – Europa 10000 – A40 – Prima 850 – Prima 8500 – Prima 8000 )

Δεν θα αναλωθούμε στο να αναλύσουμε ποια τα πλεονεκτήματα της γωνιάστρας έναντι των απλών γωνιών σύνδεσης, καθώς πλέων αντιλαμβανόμαστε, πως ο κάθε ιδιώτης που επιθυμεί να αναβαθμίσει ενεργειακά την κατοικία του, με νέα κουφώματα αλουμινίου, έχει κάνει την έρευνα αγοράς και έχει ενημερωθεί από της διάφορες επίσημες εκθέσεις, για ποιο λόγο πλέων επιβάλετε η κατασκευή κουφωμάτων με γωνιάστρα

Σχετικά με την εταιρία μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλεφωνικό κέντρο 2104827848

Ωρες λειτουργίας :

Δευτ - Παρασ.  8:00 - 20:00

Σαββάτο  08:00 - 15:00

Τελευταία νέα

13 Δεκεμβρίου 2019
13 Δεκεμβρίου 2019
13 Δεκεμβρίου 2019

Τρόποι Πληρωμής

Search