fbpx
Image

Ποιοι είμαστε

Πριν σας πούμε ποιοι είμαστε, ας δούμε με απλά λόγια τι κάνουμε. Κατασκευάζουμε συστήματα αλουμινίου. Η αρχή γίνεται με ειδικό λογισμικό (Fp pro,) με το οποίο κάνουμε την κοστολόγηση της προσφοράς σας, με τέτοιο τρόπο ώστε να ξέρουμε ακριβώς το κόστος για την δουλειά σας. Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία, από ην συγκεκριμένη εφαρμογή, που έχουμε σχεδιάσει τα κουφώματα που επιθυμείτε, μεταφέρονται μέσο δικτύου στο κέντρο κοπής, Emmegi precision rs. Τα σχέδια λοιπόν μεταφέρονται σε ένα κέντρο κοπής, με το οποίο πετυχαίνουμε κοπές με απίστευτη ακρίβεια. Αφού ολοκληρωθούν οι κοπές, τα τεμάχια, μεταφέρονται σε ένα κέντρο επεξεργασίας (Emmegi phantomatic M4L) στο οποίο γίνονται επεργασίες σε όποιο κομμάτι χρειάζεται ( άνοιγμα κλειδαριάς, νεροχύτες κτλ κτλ). Στη συνέχεια τα τεμάχια όλα ομαδοποιούνται ανά κατασκευή, και συνδέονται – πρέσα – κόλλημα , με μια γωνιάστρα (pressta)

Όλη η παραπάνω εργασία, διεξάγεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Πειραιά, και η διανομή των προϊόντων γίνεται επίσης με ιδιόκτητα φορτηγά (3-4 ετών ηλικίας ) αξίας 55.000€

Αυτοί λοιπόν είμαστε. Εταιρία Αφοί Σπαθαράκη Ο.Ε. Μία εταιρία ανάμεσα στις 15 εταιρίες Πανελλαδικά, που επέλεξε η εταιρία Europa για την αποκλειστική κατασκευή επιλεγμένων σειρών. Μια εταιρία με ίδιο ΑΦΜ 40 χρόνια τώρα. Με επενδύσεις ιδίων κεφαλαίων αξίας 250.000€ τα τελευταία 4 χρόνια.  

Σπαθαράκης Νικόλαος

Managing Director

Σπαθαράκης Δημήτριος

Managing Director

Χρήστος Μπαρλιακός

Υπεύθυνος παραγωγής

Γκέγκας Ηλίας

Υπεύθυνος συνεργείου τοποθέτησης

Ανδρεας Παπαδόπουλος

Υπεύθυνος παραγγελιών - χρονοδιάγραμμα

Λάμπρου Παναγιώτης

Πολ. Μηχανικός

Μιχάλης Παπάς

Service - Επισκευές

Σιγάλα Λίτσα

Τμήμα προσφορών

Σαλαβούρας Παναγιώτης

Πολ. Μηχανικός  Υπεύθυνος εξοικονομω - αυτονομώ

Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για την ιστορία μας....

  • 1978 Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Σπαθαράκη το 1978 με έδρα πάντα τον Πειραιά, στην οδό Αγ. Ελευθερίου. Με κύρια δραστηριότητα τις μεταλλικές κατασκευές, και στη συνέχεια, η εταιρία δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο του αλουμινίου.
  • 1996 στην εταιρία δραστηριοποιήθηκε και ο νεαρότερος υιός του ιδιοκτήτη, Σπαθαράκης Δημήτριος, και η εταιρία άλλαξε επωνυμία σε ‘ Σπαθαράκης Αθανάσιος – Σπαθαράκης Δημήτριος Ο.Ε.  Με τις σύγχρονες αντιλήψεις και ιδέες η εταιρία δραστηριοποιήθηκε ποιο έντονα στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου κυρίως σε κατοικίες.
  • 1999 Μεταστεγάστηκε σε νέες εγκαταστάσεις πάντα στο Πειραιά, και δημιουργήθηκε ξεχωριστός χώρος για τα κουφώματα αλουμινίου και ξεχωριστός για τις σιδηροκατασκευές. Επίσης δημιούργησε σε τρίτο χώρο έκθεση κουφωμάτων.
  • Το 2004, στη εταιρία συμμετείχε και ο μεγαλύτερος υιός Σπαθαράκης Νικόλαος, αφού τελείωσε με τις σπουδές ως Τοπογράφος μηχανικός, με μεταπτυχιακό στην οικονομική διαχείριση έργων. Η επωνυμία της επιχείρησης άλλαξε σε «Αφοί Σπαθαράκη και ΣΙΑ Ο.Ε.» . Μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  2 ορόφων (600 τ.μ.) ,πάντα στο Πειραιά,  στο οποίο λειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος, το κατασκευαστικό για τα κουφώματα αλουμινίου και ο αποθηκευτικός χώρος.
  • 2014 Μετά την ‘απώλεια’ του Ιδρυτή της εταιρίας ‘Σπαθαράκης Αθανάσιος’ το 2014 η εταιρία άλλαξε και πάλι επωνυμία σε ‘Αφοί Σπαθαράκη Ο.Ε. ‘, Επένδυσε σε νέο εξοπλισμό, νέα κατασκευαστικά μηχανήματα, αύξησε την δυναμική της σε παραγωγή κουφωμάτων τέτοια, ώστε να μπορεί να προσφέρει, κουφώματα αλουμινίου σε αναλογία, τιμής – ποιότητα, τέτοιας ώστε να είναι σε ασφαλές πορεία, μακριά από τον ανταγωνισμό.
  • 2017 Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 20% σε σχέση με το 2016 και κατά 45% σε σχέση με το 2015. Απόκτηση νέων-καινούριων οχημάτων - φορτηγών με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα.
  • 2021 επένδυση 150.000€ σε μηχανολογικό εξοπλισμό. Η εταιρία μετά απο 40 + χρονια παρουσιά στο χώρο, διαθέτει το ίδιο ΑΦΜ, με ότι συνεπάγεται αυτό. 

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας, στο Facebook.

Σχετικά με την εταιρία μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλεφωνικό κέντρο 2104827848

Ωρες λειτουργίας :

Δευτ - Παρασ.  8:00 - 20:00

Σαββάτο  08:00 - 15:00

Τελευταία νέα

13 Δεκεμβρίου 2019
13 Δεκεμβρίου 2019
13 Δεκεμβρίου 2019

Τρόποι Πληρωμής

Search