fbpx

Συχνές ερωτήσεις - faq

Στο σημείο αυτό έχουμε συμπεριλάβει τις απαντήσεις στις ποιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μας κάνετε όταν μας καλείτε τηλεφωνικά. Είναι απορίες ΚΥΡΙΩΣ ιδιωτών, και για αυτό το λόγο έχουμε προσπαθήσει να συμπεριλάβουμε σε αυτό (και σε άλλα ακόμα) κείμενο, έτσι ώστε να γνωρίζετε από την αρχή τον τρόπο συνεργασίας μας, μαζί σας.

 

 • Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξω κατά την επιλογή κατασκευαστή ;

ρίξτε μια ματιά για τη σωστή επιλογή κατασκευαστή, κάνοντας κλικ εδώ.

 

 • Θέλω να μάθω πληροφορίες για την προσφορά που μου έχετε στείλει, τον τρόπο εξόφλησης, την εγγύηση που παρέχετε, και γενικά τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας σας.

Μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες εδώ...

 

 

 • Πως θα ξέρω αν τα κουφώματα που θα τοποθετηθούν θα είναι αυτά που παρήγγειλα ή κάποια άλλα της ιδίας εταιρίας μεταχειρισμένα ή καινούργια αλλά φθηνότερα;

 

 

Με το μόλις, ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση, μπορείτε να καλέσετε την ίδια την εταιρία Europa Profil, και να ζητήσετε να σας στείλουν τεχνικό δικό τους, για να ελέγξει, και να σας δώσει γραπτός, για το τί κουφώματα σας έχουν τοποθετήσει, εάν τα εξαρτήματα, σήτες και ρολά, είναι της εταιρίας τους, και εάν γενικά όλα έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιάγραφες που έχουν ορίσει. Όσο για το εάν είναι μεταχειρισμένα ή όχι ….. είναι μια ερώτηση που μας έγινε. Δεν ξέρω εάν μπορεί κάποιος να τοποθετήσει κάπου τα κουφώματα, και στη συνέχεια να τα βγάλει και να τα βάλει σε άλλον πελάτη. Λογικά θα φανούν οι τρύπες που θα έχουν γίνει στη πρώτη τοποθέτηση, μπορεί στις ίδιες τρύπες να βάλει την βίδες σε εσάς, οπότε να μην δείτε τις τρύπες αφού τα έχει τοποθετήσει. Θα πρέπει να ταιριάζουν οι διαστάσεις, αλλά μπορεί να τύχει. Συνήθως μετά την εγκατάσταση ο πρώτος ιδιοκτήτης θα έχει  αφαιρέσει τις ταινίες από τα κουφώματα, άρα εάν τα βγάλει και τα φέρει σε εσάς, δεν θα έχουν ταινίες, (μπορεί να κολλήσει άλλες), θα πρέπει επάνω στα κρύσταλλα τα οποία έρχονται και αυτά με αυτοκόλλητα ce και επάνω σε αυτό θα αναγράφει το όνομα σας, (μπορεί να βάλει άλλα αυτοκόλλητα. Συμπέρασμα : δεν γνωρίζουμε ποιος συνάδελφος, θα είχε το επίπεδο και την τύχη, να ταιριάξει ολόκληρη δουλεία από κάποια άλλη και να ξανά τοποθετήσει, το ίδιο κούφωμα.

 

 

 

 • Θα ήθελα μια προσφορά για τα κουφώματα μου.

Μπορείτε να καλέσετε στο 2104827848 (εσωτερικό 1) να συνδεθείτε με την έκθεση μας. Πριν μας καλέσετε, εάν έχετε κάποιες απλές τυπικές διαστάσεις των κουφωμάτων σας, μπορούμε άμεσα να σας στείλουμε προσφορά με διάφορες επιλογές υπάρχουν. Τα ποιο συνηθισμένα κουφώματα είναι, το να έχετε παλαιά ξύλινα κουφώματα με παντζούρια ή με ρολά, άρα μπορούμε να σας δώσουμε άμεσα μια προσφορά, ή το να έχετε παλαιά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα στα οποία επίσης μπορούμε να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε μια προσφορά. Εάν έχετε ιδιαίτερα κουφώματα και θέλετε να έρθει από το χώρο σας κάποιος τεχνικός μας, καλέστε το 2104827848 (εσωτερικό 2) για να κανονίσετε ένα ραντεβού. Εάν έχετε καλέσει ήδη κάποιο συνάδελφο και έχετε ήδη μια προσφορά, μπορείτε να κρύψετε την επωνυμία και τις τιμές του συναδέλφου, και να μας στείλετε τη προσφορά με fax 2117703493 ή με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.

 

 • Θα ήθελα κάποια επισκευή ή  Service

Μπορείτε να καλέσετε επίσης στο 2104827848 (εσωτερικό 3) για να συνδεθείτε με το ανάλογο τμήμα, και να σας ενημερώσουν για το κόστος και να κανονίσετε κάποια επίσκεψη στο χώρο σας. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, που χρησιμοποιούμε τηλεφωνικό κέντρο. Αυτός είναι, για να μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με το τμήμα που σας ενδιαφέρει. Εάν επιλέξετε να συνδεθείτε με την έκθεση (για παράδειγμα) δεν θα μπορούν να σας κλείσουν ραντεβού με τον τεχνικό.

  

 •  Πού βρίσκετε η τοποθεσία σας;

Βρείτε μας στο χάρτη εδώ.

 

 • Πόσο στοιχίζει μια μία μπαλκονόπορτα;

Αμέσως μετά από την ερώτηση αυτή έρχεται μια παύση, J και προφανώς περιμένετε μια απάντηση από εμάς.  Καλό θα ήταν λοιπόν εάν μας καλείτε να μας κάνετε την ποιο πάνω ερώτηση, να γνωρίζετε... ανοιγόμενη ή συρόμενη;  Με ρολό ή όχι; Τι ρολό; Απλά η ενεργειακά; Χρώμα; Και το σημαντικότερο μια τυπική διάσταση.

 

 • Έχω μετρήσεις τις διαστάσεις, και θα ήθελα να σας τις δώσω για να μου στείλετε μια προσφορά.

 

Φυσικά και μπορούμε. Και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος.

Εταιρία : είναι ανοιγόμενα ή συρόμενα?

Πελάτης : ανοιγόμενα.

Εταιρία : θέλετε ενεργειακά ή απλά;

Πελάτης : δεν ξέρω. Τι είναι αυτά; Έχει μεγάλη διαφορά;

Εταιρία : ---του εξηγούμε

Πελάτης : α ωραία στείλτε μου και με τις 2 περιπτώσεις.

Εταιρία : τα θέλετε με ρολό ή με ανοιγόμενα πατζούρια

Πελάτης : δώστε μου τιμή και με ρολά και με πατζούρια.

Εταιρία : ρολά με ιμάντα ή με μοτέρ

Πελάτης : έχει μεγάλη διαφορά; Στείλτε μου και με μοτέρ για να έχω εικόνα

Εταιρία : θέλετε σε χρώμα ή λευκό που είναι ποιο οικονομικό;

Πελάτης: πόσο χρεώνετε η βαφή; Στείλτε μου και σε βαμμένα

Άρα με απλά μαθηματικά δημοτικού ο πελάτης μας έχει ζητήσει να του στείλουμε 12 προσφορές!!!! 

 

 

 • Κάνω στο σπίτι μια ανακαίνιση, και πρέπει μέχρι την Παρασκευή να έχω αντικαταστήσει και τα κουφώματα .

 

Στο σημείο αυτό, ψάχνουμε να δούμε, ποιος μας κάνει τηλεφωνική φάρσα. Σε καμία περίπτωση, δεν έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε κουφώματα (ΑΚΟΜΑ και ένα παράθυρο λοιυτρού) σε 3 μέρες.

  

 • Ποιο είναι το e-mail σας ή το fax;

Το email μας είναι info@spatharakis.gr ναι και όμως, είναι με λατινικούς χαρακτήρες και ή με κεφαλαία ή με μικρά είναι το ίδιο !!!!! και το fax είναι 2117703493

 

 • Θα ήθελα μια προσφορά σε PVC;

Εάν δείτε τη σελίδα μας, παντού γράφει κουφώματα αλουμινίου Europa. Δεν έχουμε ούτε πόρτες ξύλινες, ούτε pvc, ούτε ντουζιέρες.

 

 • Θα ήθελα να περάσει κάποιος από τον χώρο μου, για να μου προτείνει λύσεις.

Φυσικά μπορείτε να μας καλέσετε και να κλείσουμε ένα ραντεβού, για να στείλουμε από εκεί έναν τεχνικό μας. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να έχει μαζί του δείγματα με κουφώματα αλουμινίου.

 

 

Σχετικά με την εταιρία μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλεφωνικό κέντρο 2104827848

Ωρες λειτουργίας :

Δευτ - Παρασ.  8:00 - 20:00

Σαββάτο  08:00 - 15:00

Search