Πληροφορίες για τα κουφώματα

Παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τον επισκέπτη μας, με απλά λόγια, για διάφορες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου. Τα κουφώματα τα χωρίζουμε σε απλά (ψυχρά) και σε ενεργειακά (θερμοδιακοπή). Με τον όρο απλά κουφώματα, εννοούμε το κούφωμα, που είναι κατασκευασμένο από προφίλ αλουμινίου, το οποίο δεν διαθέτει ανάμεσα στο αλουμίνιο, τη μόνωση (πολυαμίδιο). Εάν δείτε ένα κομμάτι αλουμινίου κομμένο ( την τομή) θα προσέξετε πως το μόνο υλικό που βλέπετε είναι αλουμίνιο, σε αντίθεση με το ενεργειακό κούφωμα, στο οποίο υπάρχει ένα μαύρο υλικό ανάμεσα, σαν πλαστικό.

Ανοιγόμενο κούφωμα , ονομάζουμε γενικά τα κουφώματα τα οποία λειτουργούν με μεντεσέδες, όπως οι πόρτες εισόδου, τα παλαιά ξύλινα κουφώματα. Τα οποία μπορούν να συνδυαστούν ή με ανοιγόμενα πατζούρια, ή με ρολό. Συρόμενα κουφώματα εννοούμε το κούφωμα που σύρετε επάνω σε ράουλα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ανοιγόμενου είναι πως σταγενοποιεί με λάστιχα, ενώ τα συρόμενα με βουρτσάκια. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν και σειρές, συρομένων, που παίρνουν ειδικούς μηχανισμούς, τα οποία, για να ανοίξουν, χρησιμοποιώντας την λαβή τους, ανεβαίνει το κούφωμα 1-2 πόντους και μετά σύρεται. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε ακόμα και στα συρόμενα αυτά, με τους μηχανισμούς αυτούς, να βάλουμε λάστιχα. Η εταιρία μας στα ανοιγόμενα κουφώματα, χρησιμοποιεί μόνο περιμετρικούς μηχανισμούς κλειδώματος, και κάθε φύλλο έχει την δικιά του λαβή. (Σε αντίθεση με άλλες κατασκευές που λαβή έχει το ένα φύλλο και το άλλο φύλλο ανοίγει εσωτερικά με σύρτη).

 

Κατασκευή κουφωμάτων με γωνιάστρα. Τα κουφώματα όλα, στο σημείο που γίνονται οι ενώσεις, γίνονται με γωνιές εσωτερικές με βίδα. Για να αποφύγουμε αυτόν τον τρόπο κατασκευής, η εταιρία μας χρησιμοποιεί γωνιάστρα. Ένα μηχάνημα που απλά πιέζει τα 2 κομμάτια αλουμίνιο και τα ενώνει. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διάβρωση ακόμα και σε παραθαλάσσια μέρη.

Σχετικά με την εταιρία μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλεφωνικό κέντρο 2104827848

Ωρες λειτουργίας :

Δευτ - Παρασ.  8:00 - 20:00

Σαββάτο  08:00 - 15:00

Τελευταία νέα

Search